Lrdm petits

LRDM petits® is een baby- & kinderkledingmerk (prematuur tot en met maat 7/8j) opgericht in Amsterdam door Valery en Floor.

De gehele collectie wordt ontworpen en getekend in ons hoofdkantoor in Amsterdam, waar premium kwaliteit en oog voor detail centraal staan.

Alle prints die we gebruiken worden exclusief voor LRDM petits® met de hand geschilderd. Dit zorgt voor een sterk handschrift waarbij we altijd rekening houden met het comfort voor de kinderen en de mogelijkheid om de kleding door te geven van kind op kind. We selecteren zorgvuldig de beste (duurzame) stoffen om ervoor te zorgen dat elk stuk comfortabel is en kinderen graag onze stijlen dragen en erin kunnen spelen terwijl ze er fantastisch uitzien. Onze ontwerpen hebben altijd dat beetje extra dat de collecties exclusief maakt en waarbij alles perfect te combineren is.

 

LRDM petits® geeft om de planeet en onze mensen en daarom maken we gebruik van duurzame stoffen en fabrikanten om duurzame, comfortabele en hoogwaardige collecties te creëren die je van generatie op generatie kunt doorgeven.

 

Verfijnd zoeken