Verzenden en Retouren

INFORMATIE VERZENDTARIEVEN

Pakketten binnen Nederland:
Wij verzenden 3 x per week  in Nederland en buitenland. met soms enige  uitzondering in geval van drukte in de winkel ,en met het bezoeken van beurzen op maandag of dinsdags .

Mollie verzorgt voor  ons de betalingen.

Standaard zal er voor een zending binnen Nederland 7,95 euro worden gerekend.(m.u.v de spenen deze worden na contact met ons voor 4.95 verzonden maximaal 2 stuks)

Voor een verzending van een bestelling van alleen speentjes zijn de verzendkosten €4.95

Voor Belgie etc. tot 2 kg pakket post  is dat vanaf  13.50- 19.50

Vraag even in de winkel of via info@kleutersenpeuters.nl    voor brievenbus post Belgie

Bij een minimale besteding vanaf €100  € is het verzenden GEHEEL GRATIS!  Alleen in nederland .

Verzendkosten worden bij een  retour zending niet vergoed doch in sommige gevallen in rekening  gebracht, wanneer de klant twee artikelen  besteld omdat hij of zij niet zeker is van de maat en 1 maat retour wil sturen worden alsnog verzendkosten berekend

Afgeprijsde artikelen met  korting worden niet geruild of retour genomen. 
Bij een annulering zal 2.50 aan administratie kosten worden gerekend(verpakking en bank kosten )


Pakketten binnen Nederland worden niet verzekerd verzonden. Wij zijn hiermee niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van het pakket.


Wanneer u een pakket verzekerd (aangetekend en verzekerd tot een bedrag van € 500,00) verzonden wilt hebben, dan zijn de kosten hiervan binnen Nederland €9,95 In dat geval dient u dit te vermelden in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

Wij zijn ten allen tijden niet verantwoordelijk bij vermissing van uw post cq pakket.


Pakketten Buiten Nederland:

Pakketten buiten Nederland kunnen aangetekend verzonden worden ,(op aanvraag) met een verzekerd bedrag tot € 500,00. Wij hanteren de tarieven volgens de tarievenwijzer van Post Nl .-DHL  Het standaard verzendbedrag wat wordt gerekend is voor een pakket tot 2 kilo. Het gebruiken van buitenlandse betaal middelen daar zijn de bankkosten  van voor de de klant het tarief dat hangt af van het bedrag dat u besteedt. deze worden na uw bestelling in rekening gebracht en dienen voor het verzenden van uw pakket te zijn betaald.(dit moeten wij ook betalen)
Wanneer een pakket zwaarder blijkt te zijn, krijgt u hierover van ons een email bericht en zal er een toeslag in rekening worden gebracht. wij verzenden all over the World in Canada -Korea- Australie etc.
Ook wanneer het het verzendtarief van het land waarin u woont, niet correct wordt weergegeven in onze webwinkel, zult u hierover van ons een bericht ontvangen met het verzoek om de juiste toeslag te betalen.

Pakketten worden pas verzonden op het moment dat uw volledige betaling (inclusief eventuele toeslagen) op onze rekening is bijgeschreven.